دسته‌بندی نشده

چرا گوشی من عملکرد کندی دارد ؟ یا به اصطلاح لگ میزند؟

ما نگاهی می اندازیم به دلایل کندی گوشی اندرویدی و کارهایی که برای جلوگیری از آن استفاده کنید.

نشانه‌های تاخیر عبارتند از تاخیر در پاسخ‌دهی لمسی، فریز شدن اپلیکیشن‌ها و عملکرد کند. اگر تلفن شما تاخیر داشته باشد، ممکن است حتی در اجرای دستورات ساده مانند تایپ کردن روی صفحه کلید یا پخش ویدیو با مشکل مواجه شود. و دلایل زیادی می تواند وجود داشته باشد.

در این مقاله، دلایل احتمالی تاخیر گوشی اندرویدی شما و راه‌حل‌هایی که ممکن است کارساز باشند را بررسی می‌کنیم. بیا شروع کنیم!

۱. برنامه های معیوب

برنامه های اندروید ممکن است بلاک شوند یا به طور ناگهانی به درستی کار نکنند. این ممکن است برای هر برنامه‌ای که کدگذاری نامناسبی دارد اتفاق بیفتد،  همچنین می‌تواند زمانی که برنامه‌ها را در تلفن Android خود باز کرده‌اید، مشکل ایجاد کند.

ممکن است که این نرم افزار ها از روی Google Play حذف شده باشند و دیگر به روز رسانی نشوند وهمین دلیل باعث تاخیر و کند شدن دستگاه شما می شود

۲. حافظه ناکافی RAM

RAM حافظه فعال گوشی شماست. رم توسط سیستم عامل و هر برنامه‌ای که اجرا می‌کنید استفاده می‌شود، بنابراین هر چه تعداد برنامه‌های بیشتری استفاده کنید، کدهای کامپیوتری بیشتری رم دستگاه شما را پر می‌کند.

اندروید به طور کلی در مدیریت حافظه بسیار موثر عمل می کند و رم را در صورت نیاز آزاد می کند. با این حال، اگر از برنامه‌ها یا بازی‌هایی استفاده می‌کنید که به رم بیشتری نسبت به آنچه که سیستم شما می‌تواند به آن‌ها بدهد، نیاز دارند، ممکن است کمی تاخیر را مشاهده کنید. سایر برنامه هایی که در پس زمینه اجرا می شوند نیز کندتر می شوند و ممکن است به طور کلی فریز شوند. برای مثال این دلایل باعث کاهش سرعت تایپ شود.

نحوه بررسی میزان RAM شما

اگر دستگاه شما دارای Android نسخه ۶.۰ یا بالاتر است، می‌توانید میزان رم استفاده شده در گوشی خود را بررسی کنید. ابتدا باید گزینه  Developer options را فعال کنید . به Settings > About phone > Build number (هفت بار روی آن ضربه بزنید).

اکنون Developer options را باز کرده و Running services را انتخاب کنید تا ببینید چه مقدار از RAM شما در حال استفاده است.

حافظه مورد استفاده برنامه ها را  ببینید تا متوجه شوید کدام یک از برنامه های شما بیشترین حافظه را مصرف می کنند.

۳-فضای ذخیر سازی نا کافی

زمانی که هشدار «فضای ذخیره‌سازی در حال اتمام» را دریافت می‌کنید، ممکن است برخی از عملکردهای مهم در حال حاضر مشکل داشته باشند. اگرچه این مشکل بزرگی نیست، زیرا آزاد کردن مقداری فضا در تلفن اندرویدی شما می تواند این مشکل را حل کند.

استفاده طولانی مدت از برنامه هایی مانند اینستاگرام و تلگرام از جمله دلایل کمبود فضای کافی می باشد. همه اپلیکیشن های پیام رسان تعداد زیادی تصاویر و فایل های دیگر را در دستگاه شما ذخیره می کنند که می تواند به تدریج فضای ذخیره سازی شما را پر کند.

۴-بازی بیش از حد

انجام بازی های گرافیکی شدید برای ساعت های طولانی در تلفن اندرویدی شما می تواند باعث کندی شود.این معمولاً به این دلیل است که بازی ها پردازنده تلفن شما را تحت فشار قرار می دهند و باعث گرم شدن دستگاه شما می شوند. پردازنده ها به حرارت حساس هستند. هرچه تلفن شما گرمتر شود، سرعت آنها کندتر می شود.

۵-سیستم عامل قدیمی

هر نسخه جدید از سیستم عامل اندروید اغلب با پیشرفت همراه است. این در حالی که سازندگان گوشی به روز رسانی های امنیتی منظم و رفع اشکالات را برای بهبود عملکرد کلی ارائه می کنند. بنابراین، نصب آخرین سیستم عامل و هر به‌روزرسانی دیگر می‌تواند اشکالات را رفع کند و مشکلات نرم‌افزاری قبلی را برطرف کند.

۶. مشخصات گوشی شما خیلی ضعیف است!

یک چیز دیگر که باید در نظر بگیرید این است که ممکن است خود تلفن شما مشکل داشته باشد. مهم نیست که چقدر تلاش می کنید و دستگاه خود را بهینه می کنید، یک تلفن با مشخصات ضعیف با پردازنده کند و کمبود رم همیشه مستعد تاخیر است.

چگونه از کندی گوشی خود جلوگیری کنیم

اکنون برخی از چیزهایی که می توانند باعث کندی شوند را می دانید، چگونه می توانید آن را متوقف کنید؟ در اینجا چند چیز برای امتحان وجود دارد.

برنامه های خود را به روز کنید

سعی کنید و همه برنامه های خود را به روز نگه دارید. اگر مشکل هنوز ادامه دارد، حذف و یافتن اپلیکیشن جایگزین را در نظر بگیرید. اگر برنامه‌ها از قبل نصب شده باشند، ممکن است نتوانید آنها را حذف کنید، اما در عوض می‌توانید برنامه‌ها را غیرفعال کنید .

برای حذف نصب برنامه به Settings > Apps . سپس، برنامه ای را که می خواهید حذف کنید انتخاب کنید. برای حذف برنامه روی Uninstall کلیک کنید .

مقداری فضای ذخیره سازی را آزاد کنید و کش برنامه ها را پاک کنید

میزان فضای خالی باقی مانده در گوشی و اپلیکیشن که بیشترین فضا را اشغال کرده است را بررسی کنید، سپس آن را حذف کنید. در دستگاه Android خود، به Settings > Storage & USB > Internal storageبروید .

همچنین می‌توانید برنامه‌های سنگین را با نسخه‌های سبک‌تر جایگزین کنید .  فایل‌ها را به کارت SD خود منتقل کنید .

پاک کردن حافظه پنهان از برنامه‌ها نیز می‌تواند کمک کند زیرا فایل‌های موقتی را که برنامه‌ها ذخیره می‌کنند، حذف می‌کند. برای پاک کردن حافظه پنهان، Settings > Apps را باز کنید (روی یک برنامه ضربه بزنید). سپس به Storage > Clear Cache بروید .

گوشی خود را خنک نگه دارید

اجازه دهید گوشی شما چند دقیقه بعد از ساعت ها بازی استراحت کند تا خنک شود. بازی‌ها معمولاً از رم زیادی نیز استفاده می‌کنند، بنابراین ممکن است مشکل را چند برابر کنند .

مقداری رم را آزاد کنید

اگر تلفن شما اغلب با کمبود رم مواجه است، مصرف کنندگان رم  را حذف کنید و برخی از ویجت ها را از صفحه اصلی خود حذف کنید.

بهترین راه برای آزاد کردن حافظه گوشی، راه اندازی مجدد آن است. بهتر است این کار را هر دو هفته یکبار انجام دهید.

گوشی خود را به تنظیمات کارخانه ببرید

اگر همه راه حل ها شکست خورد یا به طور مداوم با مشکلات تلفن همراه مواجه هستید، دستگاه خود را به تنظیمات کارخانه بازنشانی کنید.

برای بسیاری از کاربران اندروید، انجام ریست کامل گوشی آخرین راه حل است. این فرآیند تلفن اندرویدی شما را به حالت اولیه خود برمی‌گرداند و طیف وسیعی از مشکلات کندی را در این فرآیند برطرف می‌کند.

در اینجا نحوه بازنشانی به تنظیمات کارخانه و تلفن Android آورده شده است: به Settings > Backup and reset > Factory data reset > Reset phone.

فراموش نکنید که از تمام اطلاعات خود نسخه پشتیبان تهیه کنید ، زیرا این فرآیند تمام اطلاعات شما را از بین می برد.

چرا گوشی شما تاخیر دارد؟

هر کس گاهی مشکلات عملکرد را تجربه می کند. نکته خوب این است که بسیاری از مشکلات تاخیر گوشی اندروید، از جمله عملکرد کند، برنامه های معیوب و مشکلات حافظه، می توانند راه حل های بسیار ساده ای داشته باشند.

به‌روزرسانی سیستم‌عامل، حذف برنامه‌های استفاده نشده و بازنشانی دستگاه از جمله کارهایی هستند که می‌توانید برای رفع برخی از مشکلات رایج کندی گوشی اندرویدی انجام دهید.

این موضوع ترجمه شده از این سایت می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *