دسته‌بندی نشده

بستن برنامه ها ی آندروید کار خوبی نیست !

آیا به طور مرتب برنامه های گوشی اندرویدی خود را می بندید؟  بستن برنامه ها آنقدرها که فکر می کنید سودمند نیست. در اینجا دلیل آن است.

بسیاری از مردم فکر می کنند که بستن مداوم برنامه های پس زمینه گوشی اندرویدی باعث افزایش عملکرد آن می شود. تصورات نادرستی از این دست در روزهای اولیه اندروید تا حدی معتبر بود، اما از آن زمان چشم انداز تغییر کرده است.

در واقعیت، اگر به طور منظم برنامه‌های دستگاه اندرویدی خود را ببندید، می‌توانید بیشتر از آن ضرر داشته باشد. بیایید نگاهی به چرایی این موضوع بیندازیم.

بستن برنامه ها در تلفن اندرویدی 

قبل از پرداختن به جزئیات، بیایید مطمئن شویم که منظورمان از بستن برنامه‌ها چی هستش.

بسته به نوع گوشی و نسخه اندروید، می‌توانید با انجام یکی از این دو مرحله، برنامه‌های باز شده را در اپ سوئیچر گوشی خود مشاهده کنید:

  • انگشت خود را تا نیمه به بالا بکشید و نگه دارید.
  • روی دکمه مربعی در پایین صفحه ضربه بزنید.

حالا که لیست برنامه را باز کردید،همه برنامه هایی که در پس زمینه اجرا می شوند را مشاهده خواهید کرد.

دو راه اصلی برای بستن برنامه ها وجود دارد. می توانید روی هر برنامه انگشت خود را به سمت بالا بکشید تا یکی یکی ببندید، یا روی Clear All ضربه بزنید تا همه برنامه های در حال اجرا به طور همزمان بسته شوند (این معمولاً در انتهای لیست ظاهر می شود). در صورت نیاز، می‌توانید به منوی مدیریت برنامه ( Settings > Apps > See all X apps) بروید و برنامه‌ها را به اجبار از آنجا ببندید.

چرا نباید برنامه های اندروید را ببندید؟

بسیاری از عوامل ثابت می‌کنند که بستن مرتب برنامه‌ها در اندروید برای شما مضر است. بیایید فهرستی از آن عوامل را بررسی کنیم .

۱. بستن برنامه های اندروید عمر باتری گوشی شما را افزایش نمی دهد.

طبیعی است که فکر کنید اپلیکیشن های پس زمینه دائما باتری گوشی شما را مصرف می کنند. با این حال، این برنامه‌ها دلیل تخلیه باتری شما نیستند و بستن مکرر آنها باعث افزایش عمر باتری گوشی شما نمی‌شود.

اندروید طی سال‌ها تکامل یافته است و ویژگی‌های مدیریت باتری پیشرفته آن مانند Doze اجازه نمی‌دهد برنامه‌های پس‌زمینه بر عمر باتری گوشی شما تأثیر منفی بگذارند. این ویژگی‌ها، برنامه‌های پس‌زمینه شما را در حالت خواب و نیمه‌خواب قرار می‌دهند، که در آن استفاده از CPU و اینترنت هر برنامه حداقل است.

۲. تلفن اندرویدی شما برنامه های پیش زمینه را سریعتر اجرا نمی کند

داستان دیگر این است که اگر اجرای برنامه ها را در پس زمینه متوقف کنید، برنامه های موجود در پیش زمینه سریعتر اجرا می شوند. متأسفانه، این درست نیست، زیرا اندروید RAM شما را هوشمندانه مدیریت می کند و در عین حال چندین برنامه را در حافظه رم نگه می دارد و اجازه نمی دهد که آن برنامه ها بر عملکرد تلفن شما تأثیر بگذارند.

 

۳. بستن برنامه ها قدرت CPU بیشتری مصرف می کند

اگر به بستن و راه‌اندازی مجدد برنامه‌ها ادامه دهید، CPU گوشی شما باید هر بار برای پردازش آن انرژی مصرف کند.

از آنجایی که برنامه های شما بهتر است در حافظه باقی بمانند، درگیر کردن CPU ، اتلاف قدرت پردازش است. علاوه بر این، بسیاری از برنامه‌ها حتی پس از بستن برنامه اصلی، فرآیند پس‌زمینه را دوباره ادامه می دهند. بنابراین هیچ فایده ای در تلاش برای بستن دوباره آنها وجود ندارد.

۴.بستن و باز کردن برنامه ها به طور منظم باتری بیشتری مصرف میکند.

وقتی که پردازنده گوشی خود را مجبور به باز کردن بستن برنامه ها می کنید قطعا انرژی بیشتری مصرف می کند

فرض کنید هدف شما از بستن برنامه ها ،حفظ شارژ باتری می باشد.در این حالت از سایر اقدامات صرفه جویی مانند کاهش روشنایی ،خاموش کردن اعلان ها و بردن به حالت صرفه جویی انرژی به شما کمک خواهد کرد.

۵. برنامه‌های پس‌زمینه روی داده‌های اینترنت موبایل تأثیر زیادی نمی‌گذارند.

می‌توانید داده‌های اینترنت برنامه‌های پس‌زمینه خاص آندروید را برای ذخیره داده‌های اینترنت تلفن همراه خود محدود کنید. علاوه بر این، برنامه‌های پس‌زمینه نیمه‌خواب به هر حال از داده‌ اینترنت زیادی استفاده نمی‌کنند.

در همان  Settings > Apps > See all X apps که قبلاً ذکر شد، آندروید گزینه‌هایی را برای محدود کردن نحوه استفاده برنامه‌ها از داده‌ها، اعلان‌ها و باتری در اختیار شما قرار می‌دهد. بهتر است آن محدودیت ها را تنظیم کنید تا خیالتان برای آینده راحت باشد.

۶. تلفن اندرویدی شما به طور خودکار برنامه های غیر ضروری را می بندد.

اندروید به اندازه کافی هوشمند شده است تا بفهمد کدام برنامه باید کار کند و کدام باید بسته شود. الگوریتم مدیریت حافظه آن به گونه ای عمل می کند که در صورت پر شدن رم، برنامه های استفاده نشده را از حافظه حذف می کند.

به عبارت دیگر، گوشی اندرویدی شما به طور خودکار از خود مراقبت می کند. برای افزایش عملکرد دستگاه خود مجبور نیستید برنامه ها را از حافظه پاک کنید. نسخه‌های اندرویدی مدرن آنقدر هوشمند هستند که بدانند از کدام برنامه‌ها همیشه استفاده می‌کنید و کدام یک در اولویت نیستند.

موقعیت دیگری که در آن بستن یک برنامه منطقی است، زمانی است که استفاده از آن را تمام کرده اید – به خصوص برنامه های “سنگین” مانند بازی ها یا برنامه های سنگین که برای مدتی در پس زمینه اجرا می شوند. به این نکته دقت داشته باشید.

از بستن برنامه ها برای افزایش کارایی تلفن اندرویدی خود اجتناب کنید.

این موضوع یک موضوع جدی است که به آن باید توجه داشته باشید و فقط بر طبق دلایلی که در بالا ذکر شد این کار را انجام دهید.

همان طور که گفته شده بستن منظم و باز کردن آن می تواند روی سیستم شما تاثیر منفی بگذارد.آندروید به طور خودکار برنامه هاییی که به آن ها نیاز ندارید را می بندد.

این مقاله ترجمه شده از این سایت می باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *