پاور بانکها یک وسیله ضروری برای تلفنهای هوشمند است. هنگام خرید باید مراقب پاوربانک تقلبی باشید که ظرفیتهای آنها بسیار کمتر از آن چیزی که روی بسته بندی آنها نوشته شده است و یا ممکن است باتری معیوب باشد و در هر زمان ممکن منفجر شود.
تعداد زیادی پاور بانک وجود دارد که روی آنها برچسب ظرفیت بالایی دارند و بسیار مقرون به صرفه هستند. برای اینکه پاوربانک تقلبی هستند یا خیر، خریداران باید با دقت خرید کنند.
اما ظرفیت باطری چگونه اندازه گیری می شود؟ آیا واحد میلی آمپر ساعت (mAh) ظرفیت واقعی پاور بانک را نمایش میدهد؟
میزان اندازه پاور بانک
همه محصولات پاور بانک موظفاند ظرفیت پاور بانک را روی آن نمایش دهند. نه تنها پاور بانکها بلکه تلفن های هوشمند، ساعت هوشمند و هر دستگاهی که با باتری کار میکند نیز موظف است. ظرفیت باتریها علاوه بر mAh، برحسب وات بر ساعت (Wh) روی بسته بندی خود چاپ کنند.
اندازه گیری به این شکل است که برای مثال دستگاهی با ۱۰۰۰۰ میلی آمپر ساعت قادر است در مدت ۱۰ ساعت ولتاژ ۳.۷ ولت و ۱ آمپر را تامین کند.
لازم به ذکر است اگر ولتاژ بالاتر استفاده کنید زمان کمتری شارژ را نگه میدارد.
چگونه پاور بانک تقلبی را تشخیص دهیم؟
تعداد زیاذی پاور بانک وجود دارد که ظرفیت خود را واقعی بیان نمیکنند. آنها واقعا ظرفیت خود را واقعا از روی فرمول محاسبه کردهاند یا خیر؟
- همیشه دستگاههایی که برند تجاری ندارند ارزانتر از رقبا هستند. از خرید پاور بانک ارزان اجتناب کنید. اگر به نظر ارزان میرسد، نام تجاری غیر واقعی است.
- اکثر پاور بانکهای واقعی دارای شماره ۲۰ رقمی هستند که با خراشیدن میتوان داخل وب سایت شرکت واقعی بودن آن را چک کرد.
- یک پاوربانک اصلی مانند شیائومی با نام Mi support pass-through charging. این بدان معناست که هنگام شارژ شدن نیز گوشی شما را شارژ می کند. فقط کافیست ورودی جریان شارژ کافی باشد. نمونههای تقلبی این ویژگی را ندارند.
- پاور بانکهای تقلبی دارای چاپ روشنتر و بی کیفتتر هستند. همچنین ممکن است زیر انگشت دستتان چاپش را حس کنید. معمولا به چاپ دفترچه و روی باکس هم دقت کنید.
- اگر هنوز مطمئن نیستید پاور بانک را باز کرده و مارک روی باتریها را بررسی کنید معمولا شرکت های ال جی، سامسنوگ و پانسونیک برند اصلی هستند و معمولا تقلبیها از رنگ صورتی استفاده میکنند.